Ενηλίκων

Διαθέτουμε ποικιλία επιπέδων και ωρών ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας.Μάθετε τέννις γρήγορα εύκολα και διασκεδαστικά!Οι ειδικευμένοι μας προπονητές επίσης είναι διαθέσιμοι για ιδιαίτερα μαθήματα, ανεξάρτητα απο το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε. Ελάτε σε επικοινωνία με το γραφείο του συλλόγου για περισσότερες πληροφορίες.

Ακαδημία Ανηλίκων

Μπείτε σε ένα από τα 3 στάδια εκμάθησης – προπόνησης ανάλογα με το επίπεδο σας.

Αρχαρίων

Τα group χωρίζονται με βάση την ηλικίακαι η εκμάθηση στις μικρές ηλικίες γίνεται μέσω παιχνιδιών και ευχάριστων δραστηριότητων. Στόχος μας είναι να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα και να μάθουν να λειτουργούν σε ομάδες ακολουθώντας βασικούς κανόνες. Στις μεγαλύτερες ηλικίες οι στόχοι καθορίζονται μετά από συννενόηση με τα ίδια τα παιδιά.

Προαγωνιστικό επίπεδο

Απευθύνεται σε παιδιά με προηγούμενη εμπειρία που σαν στόχο έχουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους μέσα από αγώνες που γίνονται στις γύρω περιοχές (ενωσιακά τουρνουά), χωρίς να αφιερώνουν πολύ χρόνο για προπόνηση με σκοπό όσοι θέλουν και μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο που είναι το αγωνιστικό επίπεδο.

Αγωνιστικό επίπεδο

Αποτελείται από τους καλύτερους αθλητές της περιοχής, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά και συμμετέχουν σε πανελλαδικά πρωταθλήματα.